INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tramitaran a través de la web de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC): INSCRIPCIONS 


TERMINIS:
El termini d'inscripcions sense recàrrec finalitza el divendres 10 d'abril a les 12 de la nit.

Inscripcions fora de termini: a partir del 11 d'abril, no es podran realitzar inscripcions. A partir d'aquest dia, només s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa, amb el recàrrec corresponent.
 
PAGAMENT:
El pagament de les inscipcions s'ha de realitzar al C.C. del C.E. FARRA-O
ES57 1465 0280 01 1900233920


Les inscripcions no es consideraran realitzades fins que no es faci el pagament mitjançant transferència al compte corrent del club tot indicant el codi proporcionat en fer la inscripció per la web i el nom del club.

Els pagaments realitzats més tard del dilluns 13 d'abril també es consideraran inscripcions fora de termini i hauran d’abonar el recàrrec corresponent. 


TAULA DE PREUS:

Quotes
FEDERATS
FCOC I FEEC
NO    
FEDERATS
Inscripcions
Fins al 10 d’abril
Després del 10 d’abril
Fins al 10 d’abril
Després del 10 d’abril
HD20-HD21B-HD21A-HD21E-HD35-HD45-HD50

10€

15€

15€

20€

HD12-HD14-HD16-HD18

4€


9€

7€

12€

INICIACIÓ ADULTS

5€


7€

10€

12€

INICIACIÓ NENS- HD10

2€


4€

5€

7€

Tots els corredors hauran de tenir Llicència Federativa o Carnet Catalunya Orientació.

Els No Federats (que no disposin d'assegurança de la temporada) hauran de treure's una assegurança temporal d'un dia per poder participar en la competició. Els federats F.E.E.C amb modalitats C, D o E que no siguin federats FCOC estan exempts de tramitar la llicència temporal exceptuant en les categories HD-21E. Tanmateix, hauran de presentar la tarja federativa F.E.E.C el dia de la cursa


ATENCIÓ: Els dorsals romandran penjats en la zona de competició i cadascú és responsable de recollir el seu i portar-lo de forma visible en la zona de sortides i durant tota la cursa.

Aquelles persones que no trobin penjat el seu dorsal a la zona habilitada s'hauran de dirigir a la zona d'inscripcions per resoldre la seva incidència. 
 
LLOGUER SPORTIDENT:
Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se'n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l'opció de comprar-lo el mateix dia. Els preus de compra i lloguer són els que marca la F.C.O.C. i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador. 
El preu de lloguer és de 6€ excepte les categories d’INICIACIÓ ADULTS i INICIACIÓ NENS a les que se'ls deixa gratuïtament. En tots els casos caldrà deixar el D.N.I. com a fiança o 50€ que es retornarà un cop es retorni l'sportident.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb el responsable d'inscripcions: 

inscripcions.llargafarra@gmail.com